Top

Bluetooth handschoen met touchscreen vingertop voor hem

  • Bluetooth handschoen met touchscreen vingertop voor hem
  • Bluetooth handschoen met touchscreen vingertop voor hem
  • Bluetooth handschoen met touchscreen vingertop voor hem
24,99
Verwachte levertijd: 1 dag


Buetooth handschoen met headset en touchscreen vingertops!

Innovatief door een alledaags artikel als een handschoen met touchscreen vingertips nu te combineren met bluetooth waardoor bellen heel anders ervaren zal worden. 
Deze handschoenen zijn met recht drie-punt-nul te noemen. Naast de bekende touchscreen vingertopjes, die er voor zorgen dat je zonder je handschoenen uit te hoeven trekken, je telefoonscherm kunt blijven bedienen, hebben deze handschoenen namelijk de mogelijkheid om via Bluetooth met je telefoon te verbinden.

De ingebouwde microfoon en speaker maken het af, nu bel je namelijk handsfree met je handschoenen aan! Het bekende gebaar van gespreide pink en duim, waarmee je een telefoon uitbeeld, krijgt hiermee een compleet nieuwe dimensie. De ingeweven knoppen op de pols laten je een oproep aannemen en ophangen en het volume bedienen. Je zou bijna vergeten dat deze handschoenen ook gewoon lekker je handen warm houden! 

Hi-Tech handschoen waarmee je kan communiceren. Deze handschoenen kunnen via bluetooth met je telefoon verbonden worden. De handschoenen hebben een ingebouwde speaker en een microfoon om je gesprekken te kunnen voeren. Perfect voor allerlei buitenactiviteiten, van skiën tot hardlopen met behoud van warme handen. Tevens zijn de duim en de wijsvinger voorzien van touchscreen materiaal waardoor je het scherm van je telefoon kunt bedienen.

cid:image004.jpg@01CFFCC3.25AA8C30cid:image005.jpg@01CFFCC3.25AA8C30

- Verbinding met de mobiele telefoon via Bluetooth-technologie, Bluetooth v3.0 + EDR

- Batterij gaat tot: stand-by 10 dagen - gesprek 20 uur, ingebouwde Li-ion accu

- Maten: one-size voor heren en dames

- Kleuren: zwart (voor heren), paars (voor dames)

- Samenstelling: 95% polyacrylonitrile, 3% katoen, 2% polyester

- Indien ondersteund door gekoppelde apparaten, wordt de laadtoestand van hi-Call batterij weergegeven op het scherm van het aangesloten apparaat


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code