Top

Bluetooth muts unisex model

20% Korting
  • Bluetooth muts unisex model
  • Bluetooth muts unisex model
  • Bluetooth muts unisex model
rating 5
(5 / 1 Reviews)
€ 24,99
19,99
Product is niet meer leverbaar


Dit is de nieuwste rage voor 2014/2015
De Bluetooth muts is perfecte oplossing voor alle problemen bij het gebruik voor het handsfree praten aan de telefoon. In het bijzonder tijdens het rijden, fietsen en werk. Tevens kunt u uw favoriete muziek streamen naar uw Bluetooth muts. In tegenstelling tot andere Bluetooth-headsets heeft u hierbij geen “oortjes” nodig en ook geen gedoe dat de “oortjes” er steeds uitvallen of dat u gebonden bent aan allerlei kabels.
De Bluetooth muts is leverbaar in 3 kleuren; grijs, marine blauw en zwart. De Bleutooth muts is een unisex model derhalve te gebruiken door zowel u als uw partner.


 


 

 

 

 

 De winterse kou trotseren als een pro, dat doe je met deze Bluetooth Muts. De Bluetooth-functionaliteit maakt het namelijk mogelijk muziek naar je lekker warme muts te streamen, de ingebouwde speaker doet de rest. Dat allemaal volledig draadloos!

De ingebouwde stereo speakers zitten warm over je oren en sluiten daardoor goed af van omgevingsgeluid. In de stof zitten handige functieknoppen geweven waarmee, zonder je Bluetooth device uit je zak te hoeven halen, van nummer kunt wisselen, kunt pauzeren of het volume aanpassen. Bovendien is de muts uitgerust met een microfoon, is je Beanie verbonden met je telefoon, dan kun je dus handsfree opnemen en telefoneren!

De module werkt via Bluetooth v3.0 met EDR (enhanced data rate) wat voor storingsvrije audiostreaming zorgt. De muts is gemaakt van 100% Acryl. De muziekmodule en speakers zijn zo plat mogelijk weggewerkt en nauwelijks voelbaar.

De muts wordt opgeladen via de meegeleverde USB-kabel en is binnen 3 uur volledig opgeladen. De standby-tijd bedraagt dan tot 60 uur en je kunt 6 uur lang, non-stop muziek afspelen. 

» Bluetooth v3.0 + EDR
» Materiaal: 100% Acryl (elastische band)
» Standby tijd: tot 60 uur
» Muziek spelen: tot 6 uur lang
» Ingebouwde Li-ion accu
» Ingebouwde microfoon voor handsfree gesprekken
» One size fits all

 

De Bleutooth muts is een unisex model derhalve te gebruiken door zowel u als uw partner.
    

 


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Ik fiets er dagelijks mee naar mijn werk. het geluid is uitstekend en de ingebouwde accu gaat lang mee.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code