Top

Figuretta Beauty Bra Zwart

  • Figuretta Beauty Bra Zwart
  • Figuretta Beauty Bra Zwart
  • Figuretta Beauty Bra Zwart
13,99
Verwachte levertijd: 1 dag


Iedere vrouw draagt deze BH met plezier, omdat het een perfecte pasvorm heeft en bijzonder vriendelijk is voor de huid. Het ondergoed bestaat namelijk uit één stuk, is gemaakt van zachte stof (90% polyamide en 10% elastan) en heeft geen strakke bandjes, beugels, clipjes en haakjes.

Dit zeer comfortabele model is in onze webshop te koop in de maat S/M.


Verkeerde maat
Als het om beha's gaat dan lijkt de Nederlandse vrouw het opeens allemaal niet meer zo nauw te nemen. Veel te weinig vrouwen laten zich goed informeren over hun juiste behamaat en dragen dus een maat die niet bij hun past.

Tijdens het dragen van een beha klagen daarom veel vrouwen over te strakke bandjes, het steeds maar weer sjorren aan hun beha, striemen en vervelende vetrolletjes.

Hekel aan gespjes, haakjes en clipjes?
Goed nieuws! Bij de revolutionaire Beauty Bra zijn bijna alle gebruikelijke bh-onderdelen weggelaten. Je zult geen last meer hebben van hinderlijke bandjes, beugels, haakjes, clipjes en naden. Maar wat blijft er dan nog over zal je denken. Een geavanceerd stuk lingerie welke als een tweede huid om je bovenlichaam sluit. De beha zorgt ervoor dat het lichaamsweefsel anatomisch correct wordt verdeeld en geeft overal de juiste steun.

Verademing!
Bij een gewone beha ervaart de vrouw vaak een benauwd gevoel. Draag de Beauty Bra en je zal toegeven ...... dit is een verademing!


Het voorgevormde weefsel van de nieuwe Beauty Bra biedt gegarandeerd altijd de perfecte pasvorm.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over