Top

Sauna Slimming Belt van Velform

  • Sauna Slimming Belt van Velform
  • Sauna Slimming Belt van Velform
22,95
Product is niet meer leverbaar


De Velform Sauna Slimming Belt voor hulp bij plaatselijk gewichtsverlies!
Zweet plaatselijk al het ongewenste hardnekkige vet af, cellulite ophoping, verlies gewicht, verminder spierpijn, zittend op uw gemak in uw eigen omgeving. De Velform Sauna Slimming Belt focust de sauna hitte op de meest problematische delen van het lichaam om zo alle ongewilde vet uit uw lichaam te kunnen verdrijven. Deze draagbare “sauna” is uiterst geschikt voor de buik, heupen, bilpartij, rug, taille, verslapte bovenarmen en dijen. U doet de Sauna Belt om het lichaamsdeel dat u wilt aanpakken en laat verder de Belt het werk doen. De Belt is voorzien van klitteband waardoor het stevig op zijn plek blijft. Na het gebruik van de Belt wordt je metabolisme versnelt en dat zorgt voor een snellere afname van het gewicht. In combinatie met een dieet bereikt u nog sneller het effect waar u naar streeft.

The Sauna Slimming Belt is voorzien van een afstandsbediening met een draaiknop waarmee u de hitte instelt door aan de knop te draaien. U krijgt een meettlint erbij geleverd om de centimeters op te meten en een gebruiksaanwijzing.

Advies: gebruik in combinatie met een anti-cellulite creme voor een nog beter/gladder resultaat!
Niet langer dan 10 muniten gebruiken, de huid controleren op roodheid!

 

Onderhoud van de Belt: na gebruikt, de Belt afdoen en op een vlakke ondergrond laten afkoelen. Daarna met een vochtig doekje afnemen. Bewaar de Belt op een droge plek.

 

Met de Sauna Belt zweet u de pondjes eraf. U doet de Sauna Belt om, stelt de warmteregelaar in op het gewenste niveau en u ontspant. De Sauna Belt is geschikt voor gebruik op uw buik, love-handles, heupen, taille, billen en dijen. De Sauna Belt vormt en maakt u slanker waar u wilt, doordat de vetverbranding wordt gestimuleerd. U kunt de Sauna Belt overal gebruiken, hij is comfortabel en ontspannend. Na gebruik zal uw huid superzacht aanvoelen.


De set omvat:
- de saunagordel
- een gebruiksaanwijzing
- een 7 - dagendieet
- een centimeter

De voordelen van de Sauna Belt in het kort:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Geschikt voor buik, heupen, taille, billen, love-handles en dijen
  • Ook doeltreffend bij spierpijn en cellulitis
  • Zorgt voor een zachte huid

Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over