Top

E-cigarettes

De oplossing voor de rokers onder ons …..                        

                                                de Elektronische Sigaret.

 


Met de Elektronische Sigaret kun je niet alleen roken op plekken waar dat eigenlijk niet mag, het kan je helpen om te stoppen met roken en je bespaart er veel geld mee. De elektronische sigaret lijkt op een normale sigaret maar dan zonder schadelijke stoffen erin. Met de elektronische sigaret inhaleer je  waterdamp en de door gekozen smaak als
(na)vulling.
Bovendien is elektronisch roken tot 75% goedkoper dan normaal roken!

 
Tegenwoordig mag je op steeds minder plekken roken. Daarom biedt de Elektronische sigaret de uitkomst om in restaurants, cafés maar ook thuis te kunnen blijven roken. De Elektronische sigaret kan overal gebruikt worden, omdat er geen vieze luchtjes vrij komen en uw omgeving niet met u meerookt. 

De Elektronische sigaret werkt met zogenaamde "cartridges". Deze cartridges zijn in verschillende smaken leverbaar waardoor je je eigen smaak kunt bepalen. De Elektronische sigaret wordt standaard geleverd met  None-Nicotine cartridges.
Met de elektronische sigaret geef je anderen weinig stof om te klagen!  Bij het inhaleren gaat de top van de sigaret branden alsof dit echt vuur is en daarnaast komt er echte rook uit je mond! Het voordeel is dat niemand last heeft van de stank, want de rook is geurloos.
In de Elektronische sigaret zit geen teer, dit is stof die kanker veroorzaakt in normale sigaretten.Nic-No nicotine en teer filter


 Nic-No voor en na gebruik