Top

E-sigaret informatie

Gebruiksaanwijzing
Voordat u start met het in gebruik nemen van de “e-Health Cigarette”, adviseren wij u eerst deze handleiding zorgvuldig door te nemen. Zo bent u er zeker van dat u optimaal gebruik maakt van dit product.

1. Productinhoud

De inhoud van uw bestelling is afhankelijk van uw pakketkeuze. Voor deze handleiding gaan wij uit van het basispakket, omdat dit alle basisonderdelen bevat die nodig zijn voor elektronisch roken.

Het basispakket bevat:

·1 verstuiver/verdamper/atomizer

·1 oplaadbare batterij

·1 oplader voor netstroom

·1 oplader voor USB

·1 oplader voor de auto

·1 handleiding

·10 vullingen/cartridges


2. Veiligheidsinformatie

Voor een veilig en effectief gebruik van de “e-Health Cigarette” en gerelateerde producten dient u deze handleiding zorgvuldig door te nemen.

Gebruik
Nadat u een nieuwe vulling en een opgeladen batterij aan de verstuiver heeft bevestigd, is de “e-Health Cigarette” stand-by. Er kan nu damp worden geproduceerd door aan het mondstuk (de vulling) te zuigen. Wanneer de dampproductie afneemt, dient u de vulling te vervangen. Wanneer de LED-indicator aan het uiteinde van de batterij continu knippert, betekent dit dat de batterij leeg is.

Gebruik oplader
Om de batterij op te laden, dient u het schroefdraadgedeelte van de batterij in het schroefdraadgedeelte van de oplader te schroeven. De oplader is ontwikkeld voor een voltage van AC100V-240V 50/60Hz. Gebruik de oplader niet buitenshuis of in vochtige ruimtes.

Compatibiliteit
Gebruik geen onderdelen van andere merken in combinatie met de “e-Health Cigarette”, want dit kan leiden tot beschadiging of een defect. Bovendien vervalt de garantie bij oneigenlijk gebruik.

Voorzorgsmaatregelen
Gebruik of bewaar uw “e-Health Cigarette” niet in een warme en/of vochtige omgeving. Houd uw “e-Health Cigarette” en de bijhorende onderdelen buiten het bereik van kinderen. Verkeerd gebruik kan tot schade leiden. Wanneer u de “e-Health Cigarette” gebruikt, zorg er dan voor dat u niet meer damp inhaleert dan wanneer u “traditioneel” rookt.

 

3. Productinformatie

De “e-Health Cigarette” maakt gebruik van een geavanceerde micro-elektronische technologie in combinatie met een zeer gevoelige vernevelingstechnologie. Deze technologie zorgt voor nicotineverdunning en zet de bijhorende smaak om in damp.

 

4. Structuur

De body
De body is gemaakt van roestvrij staal met een ingebouwde lithium ion batterij. Verder beschikt de “e-Health Cigarette” over een smartchip, een LED-indicator, een programmaregelaar, een verdampkamer en een vulling.

De vulling
De vulling bestaat uit een inhaleerapparaat en een buisje met vloeibare smaakstof en nicotine. De vloeibare substanties zijn niet schadelijk voor het menselijk lichaam en bevatten geen kankerverwekkende stoffen zoals teer en koolstofmonoxide. De vulling is geschikt voor eenmalig gebruik: u kunt een lege vulling dus niet nogmaals gebruiken.

Batterij en oplader
De “e-Health Cigarette” maakt gebruikt van een 3,7V lithium ion batterij, waarvoor een speciale oplader is ontwikkeld. De batterij en oplader kunnen niet worden gebruikt in combinatie met apparaten van derden. De oplader is geschikt voor een voltage van AC100V-240V 50/60Hz. Houd er rekening mee dat het voltage in het buitenland kan afwijken van het voltage van de oplader.

 

5. Gebruiksmethoden

Installatie
Haal een vulling uit de plastic verpakking en schuif de vulling over de body.

Roken
Wanneer u een trekje neemt, wordt de sigaret automatisch geactiveerd en licht de LED-indicator aan het uiteinde van de sigaret op. Wanneer u stopt met roken, schakelt de “e-Health Cigarette” automatisch over op de stand-by stand. Aanbevolen wordt om horizontaal te roken, om te voorkomen dat er vloeistof in uw mond terechtkomt.

De vulling vervangen
Wanneer de dichtheid van de damp tijdens het nemen van een trekje merkbaar minder wordt, dient u de vulling te vervangen.

Oplaadinstructies
Wanneer de LED-indicator aan het uiteinde blijft knipperen, dient u de “e-Health Cigarette” op te laden. Om uw batterij op te laden, schroeft u de verstuiver met vastzittende vullingen van de batterij. Vervolgens schroeft u de batterij in de oplader.

 

6. Waarschuwingen

·Laad de batterij niet op in de buurt van warmtebronnen met hoge temperaturen.

·Gebruik de batterij niet als deze heet is geworden of lekt.

·Gebruik de oplader alleen voor het opladen van de “e-Health Cigarette”.

·Houd de “e-Health Cigarette” en toebehoren uit de buurt van kinderen.

·Het gebruik van de “e-Health Cigarette” geschiedt op eigen risico.

·De nicotine mag niet uit de vulling worden gehaald en mag niet via de mond worden ingenomen.

·De “e-Health Cigarette” is een technisch geavanceerd product. Zorg ervoor dat het product niet bekneld raakt en stel het niet bloot aan vocht.

·De “e-Health Cigarette” werkt alleen met “e-Health Cigarette” onderdelen. De garantie vervalt bij oneigenlijk gebruik.

 

7. Geschiktheid

Voor wie is het product bedoeld?
Mensen die na jarenlang roken gewend zijn aan het gebruik van sigaretten en mensen die werken op een locatie met een rookverbod en niet lang zonder een sigaret kunnen. Raadpleeg voor gebruik uw huisarts als u niet zeker weet of dit product ook voor u geschikt is.

Voor wie is het product niet bedoeld?
Houd het product uit de buurt van kinderen. De vullingen bevatten nicotine en kunnen schade veroorzaken wanneer ze deze in de mond nemen.