Top

Over Mini Warenhuis

Welkom op onze website, Mini Warenhuis onderdeel van Multi Nova. 
Maak kennis met de trendy artikelen uit ons assortiment die zelf door ons geselecteerd wordt op kwaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid!
Ook onderscheiden wij ons van de overige aanbieders door producten aan te bieden waar men wel naar op zoek is maar die doorgaans niet gemakkelijk te verkrijgen zijn in de winkels of online webshops. Het “oh ja, dat is handig of dat zocht ik - gevoel" als je een artikel bij ons in de webshop ziet, dat is ons streven! Om dat gevoel te behouden, importeren wij ook zelf alle artikelen die aangeboden worden via onze webshop. Hierdoor is het ook mogelijk om producten aan te bieden tegen schappelijke prijzen met garantie!

Bestellen via onze webwinkel doe je veilig en comfortabel. Geen drukte, geen stress, alleen maar genieten van ons aanbod.

Niet gevonden wat je zocht? Stuur ons een e-mail met je verzoek.

Mini Warenhuis heeft een showroom in Monster waar u een groot deel van het assortiment kunt bekijken en eventueel tot aanschaf overgaan. Wij bieden ook de mogelijkheid aan onze klanten om bestellingen bij ons in Monster op te halen.

Wij willen u bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze producten en diensten!
 

Aanbiedingen