Top

Handige Weetjes

Het verschil tussen neppe en echte Leptin afslankproducten:
 

Er zijn heel veel namaak leptin producten op de markt. Wees daarom extra op uw hoede.
De Leptin-filosofie is dat de producten hongerstillend werken. Het ene product slaat bij de één beter aan dan bij een ander. Geef zeker niet meteen op. Drink voldoende water ( +/- 2 liter) en beweeg dagelijks minimaal een half uur intensief.

Aan de hand van de wetenschap over hoe het lichaam werkt, en dan met name op het gebied van gewichtstoename en wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn, maakt Leptin, producten om de oorzaken van gewichtstoename te verkleinen. Daarbij maken zij gebruik van eeuwenoude ingrediënten aangevuld met voedingssupplementen* die het lichaam tekort komt. Veelal veroorzaakt het tekort aan bepaalde voedingssupplementen overgewicht. Dit overgewicht kan door het gebruiken van bij u passende Leptin producten afnemen en onder controle gehouden worden bij het naleven van de onderstaande vijf regels van Leptin.

Vijf regels van Leptin:
- Niet meer eten na uw avondmaal
- Drie keer per dag eten
- Geen grote maaltijden consumeren
- Een proteïne-rijk ontbijt is de beste start van de dag
- Koolhydraten zoveel mogelijk vermijden

* De Leptin producten zorgen ervoor dat het "honger gevoel" verdwijnt of aanzienlijk afneemt waardoor het constante verlangen naar voedsel en zoetigheid uw leven niet meer of nauwelijks beheerst.
* Omdat u minder voedsel tot u neemt dan u doorgaans deed spreekt het lichaam de "vetreserves" aan waardoor uw gewicht afneemt.
* Er worden ook supplementen toegevoegd die ervoor zorgen dat uw energiegehalte toeneemt en u al uw dagelijkse activiteiten én meer indien nodig kunt voltooien. Dit in tegenstelling tot andere "dieetproducten".
* Om een nog sneller en effectiever resultaat te bereiken wordt geadviseerd om een gezond dieet te volgen naast het gebruik van Leptin producten.
* Voldoende bewegen (b.v. langer met de hond buiten lopen, ipv met de auto, de fiets nemen).
* Ook dient men de geadviseerde 2 liter water per dag te drinken om de afvalstoffen uit het lichaam te verdrijven.

Een combinatie van een "lifestyle change" en het gebruiken van Leptin producten zorgt dat u het gewenste effect bereikt en weer lekker in uw vel zit!
Van belang hierbij is:
- De kwaliteit van het eten
- Wat je eet en Wanneer
- Meer energie door minder te eten
- Geen vet-dieet of calorie-manipulatie-dieet
- Plezier van "leven" wordt niet ontnomen
- Gelukkig en gezond leven met behulp van Leptin

* Lees hieronder meer over "Voedingssupplementen"

“Voedingssupplementen” is een verzamelnaam voor vitamines, mineralen en soms worden ook diverse plantaardige extracten hierbij gerekend. Een "Voedingssupplement" is een voedingsmiddel dat bedoeld is als aanvulling op de normale voeding. Meestal worden voedingssupplementen met het doel van gezondheidsbevordering gebruikt. Voedingssupplementen dienen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding maar als aanvulling!!

Enkele voorbeelden van voedingssupplementen zijn:
- Chroom ookwel chromium, heeft een taak bij de bloedsuikerstofwisseling en bij de vetstofwisseling (afname van overgewicht).
- Zink speelt het een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten. Zink is onderdeel van het hormoon insuline en het zorgt er verder voor dat het afweersysteem goed werkt.
- Chloride ookwel chloor vormt samen met natrium of kalium een lichaamszout en heeft een taak in de vochthuishouding van het lichaam.
- IJzer is een belangrijk bestanddeel van hemoglobine, een onderdeel van de rode bloedcellen. Rode bloedcellen vervoeren zuurstof van de longen naar de weefsels. IJzer is onmisbaar voor dat transport.
- Koper zorgt dat ijzer wordt vastgelegd in hemoglobine, de rode kleurstof in ons bloed, en speelt zodoende een rol bij het zuurstoftransport in het lichaam. Ook is koper betrokken bij de pigmentatie van huid en haar en bij bindweefsel- en botvorming.
- Magnesium is nodig voor de energiestofwisseling in het lichaam, de overdracht van zenuwprikkels en het goed functioneren van de spieren. Verder geeft magnesium stevigheid aan het skelet en de opbouw van onder andere spieren.
- Q10 is de merknaam van voedingssupplementen die het Coenzyme Q10 bevatten. Q10 is een krachtige anti-oxidant. Q10 wordt in beperkte mate in het lichaam aangemaakt en kan in beperkte mate via voedsel worden binnengekregen. Q10 zou, mits voldoende gedoseerd, een preventieve werking hebben op het gebied van hart- en vaatziekten en kanker, het immuunsysteem versterken en tevens zorgdragen voor meer energie.

Naast vitaminen- en mineraalverbindingen kunnen in voedingssupplementen een groot aantal andere inhoudsstoffen worden verwerkt, bijvoorbeeld aminozuren, paddenstoelen (o.a. shiitake, maitake), antioxidanten, probiotica, prebiotica, essentiele vetzuren (zoals visolie en lijnzaadolie), glucosamine, creatine, fytotherapeutica en geïsoleerde plantenstoffen (bv flavonoïden). Maar ook eiwitpoeders, zoals weiproteïne-concentraat vallen onder de categorie voedingssupplementen.

In onze webshop zullen wij regelmatig het assortiment aan voedingssupplementen aanvullen. Neem derhalve gerust regelmatig een kijkje.