Top

Betaalwijze

Informatie over betalen

Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Voor de betaling met iDeal brengen wij geen kosten in rekening. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

 

Welke banken nemen deel aan iDEAL?
Wanneer u klant bent bij een van de onderstaande banken, kunt u bij ons online betalen met iDEAL.


ABN AMRO
ASN Bank
Fortis
ING bank
Rabobank
SNS Bank
SNS Regio Bank

 
  

Betalen via overboeken per bank

 

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Voor deze betaalwijze brengen wij geen kosten in rekening.
Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland.

 

Hoe werkt Bankoverschrijving :
 

Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Miniwarenhuis.com biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via je eigen bank.

 

Voor-en nadelen

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt.
Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt.
Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Let op: Maakt u gebruik van bankoverschrijving stuur ons altijd na overmaken van uw betaling op onze rekening een E-Mail met uw adres en bestel gegevens.

Mister Cash
Voor onze Belgische klanten hebben wij de optie om via Mister Cash te betalen. Voor deze betaalwijze brengen wij geen kosten in rekening.
Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Mister Cash is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL en is tevens een gegarandeerde online betaling voor de webwinkelier. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen online betalen met Mister Cash.

PAYPAL

U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mail adres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Voor een paypal transactie brengen wij 5% over het te betalen bedrag in rekening aan kosten vanaf een minimumbedrag van € 5,-.

Betalen bij afhalen

De optie "betalen bij afhalen" is niet hetzelfde als betalen onder rembours in onze webshop. Als u bij ons in de webshop voor de optie "betalen bij afhalen" kiest dan is het de bedoeling dat u uw bestelling bij ons in het magazijn persoonlijk komt ophalen en dan ook meteen afrekent. Voor deze betaalwijze brengen wij geen kosten in rekening.

Multi Nova BV hodn Mini Warenhuis
Melis Stokelaan 
Den Haag (LET OP, DIT IS GEEN BEZOEKADRES!)
Telefoonnummer: 06-31324591 {bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur, ma t/m za}
E-mailadres: info@miniwarenhuis.com 

KvK Nummer: 74515225
BTW Nummer:NL859931559B01

Betalingen binnen 14 dagen na factuurdatum.
Multi Nova BV (hodn) Mini Warenhuis
IBAN/SEPA Nummer: NL42INGB0006061085
BIC Nummer: INGBNL2A
Banknaam: ING BANK N.V